Google Pixel 8 Pro shfaqet në ueb! Fotot dhe specifikat. Ja çfarë ndryshon

Në orët e fundit, rrjedhjet e shumta janë shfaqur në ueb që tregojnë paraqitjet e Pixel 8 Pro të ardhshëm të Google. Sipas imazheve të zbuluara, gjenerata e ardhshme e Pixel Pro do të ketë një ekran të sheshtë me qoshe të rrumbullakosura dhe jo më këndore, si dhe do të ketë një sektor fotografik të rishikuar.

Pixel 8 Pro: ekran i sheshtë, qoshe të rrumbullakosura dhe kamerë misterioze
Në detaje, Pixel 8 Pro mund të ketë një shirit kamerash me tre kamera të futura në një ovale të vetme. Kujtojmë që në Pixel 7 pro në vend të kësaj lentet telefoto ishin të ndara nga kamerat e tjera. Për më tepër, vërehet një sensor i ri nën blic, megjithëse për momentin nuk është e qartë se çfarë mund të jetë. Matjet e smartfonit janë: 162.6 x 76.5 x 8.7 mm për një trashësi totale prej 12 mm (përfshirë kamerën).

Sipas Smartprix, i cili publikoi renderin së bashku me OnLeaks, Pixel 8 Pro do të ketë një ekran 6.52 inç, më të vogël se 6.7 i Pixel 7 Pro. Nga ana harduerike, ka shumë të ngjarë që seria Pixel 8 të përdorë gjithashtu një Chipi tensori i gjeneratës së tretë i cili mund të përmirësojë performancën dhe efikasitetin. Më në fund, ne presim që modelet e reja të dërgohen me Android 14.

Siç e mbani mend, Google ngacmoi dizajnin Pixel 7 dhe 7 Pro gjatë Google I/O 2022, kështu që nuk përjashtohet mundësia që kompania të zbulojë Pixel 8 dhe Pixel 8 Pro të ri në I/O 2023 më 10 maj.


This is a companion discussion topic for the original entry at https://zero1.al/2023/03/15/google-pixel-8-pro-shfaqet-ne-ueb-fotot-dhe-specifikat-ja-cfare-ndryshon/