Google Home është rinovuar: dizajn i ri i disponueshëm për të gjithë

Ndër risitë e shumta të prezantuara gjatë prezantimit kryesor të I/O 2023 nga Google, përveç Duet AI për produktivitetin në Google Workspace, është edhe publikimi zyrtar i aplikacionit Google Home i ridizajnuar për të gjithë, në telefonat inteligjentë dhe tabletët. Përveç ndryshimit të dizajnit për të qenë më afër Material Design 3 – i quajtur gjithashtu Material You – vërehen disa veçori të reja ose tashmë ekzistuese, por të përmirësuara. Le të shohim se çfarë ka ndryshuar me përditësimin më të fundit.

Përditësimet e Google Home: çfarë ndryshon?
Aplikacioni i automatizimit të shtëpisë i nënshkruar nga Grande G para së gjithash tregon një plan urbanistik të riorganizuar në pesë skeda për të lehtësuar kontrollin e pajisjeve të lidhura dhe krijimin e automatizimeve të shtëpisë, duke vëzhguar në mënyrën më të thjeshtë të mundshme atë që ndodh në shtëpi sipas ndërveprimit të shumëfishtë. pajisje.

Përveç kësaj, aplikacioni i ri përfshin një seksion “Inbox” që vepron si një skedë njoftimesh ku mund të vëzhgoni sinjalizimet më të rëndësishme të lëshuara nga Google Home, nga problemet e pajisjes së lidhur deri te çdo rikujtues sistemi. Ekziston edhe një skedë “Të preferuarat” për të bllokuar pajisjet, veprimet dhe automatizimet më të përdorura.

Me aplikacionin e ri dhe të përmirësuar të Google Home, bëhet më e lehtë qasja dhe shikimi i kamerave Nest: falë përditësimit, të gjitha furnizimet janë tani të disponueshme në skedën e dedikuar “Kamera Space”. Plus, burimet mund të shtohen në skedën “Të preferuarat” për t’u parë sapo të hapni aplikacionin. Plotësimi i kësaj veçorie është mbështetja e ardhshme për kamerat Nest të gjeneratës së parë, ose Nest Cam Indoor dhe Nest Cam Outdoor.

E fundit, por jo më pak e rëndësishme, Google ka zbuluar se po shton më shumë veçori në aplikacionin Home për Wear OS, i cili do të mbërrijë më 15 maj; dhe se aplikacioni Google Home për tabletët do të shohë disa përmirësime për t’u përdorur si në orientimin e peizazhit ashtu edhe në atë të portretit.


This is a companion discussion topic for the original entry at https://zero1.al/2023/05/13/google-home-eshte-rinovuar-dizajn-i-ri-i-disponueshem-per-te-gjithe/