Find N2 Flip, Oppo i parë i palosshëm në Evropë

Oppo njoftoi sot ngjarjen e lançimit të Find N2 Flip, pajisjes së parë të palosshme të kompanisë që mbërrin në Evropë. Imazhet e ngjarjes do të shfaqen gjithashtu në transmetim të drejtpërdrejtë në kanalin Oppo Global YouTube më 15 shkurt 2023 “Kërkimi ynë mbi telefonat inteligjentë të palosshëm filloi në vitin 2018 dhe në vitin 2021 ne befasuam përdoruesit tanë me lançimin e pajisjes sonë të parë të palosshme, Find N, me një rrudhë praktikisht të padukshme dhe teknologji të avancuar Flexion Hinge. Me Oppo Find N2 Flip ne duam t’i çojmë pajisjet e palosshme në skajin e teknologjisë më të avancuar në një mënyrë kompakte dhe elegante dhe tani më në fund jemi gati të ndajmë këtë standard të ri në sektor në mbarë botën”, komenton Pete Lau, SVP dhe Kryeprodukt. Oficer i OPPO.

Me Find N2 Flip, Oppo prezanton një sistem të ri mbylljeje, brezin e ri Flexion Hinge, më i hollë, më i vogël dhe më i fortë se ai i paraardhësit të tij. Pavarësisht nga madhësia e tij kompakte, Find N2 Flip është në gjendje të përmirësojë përvojën e përdoruesit të këtij lloji të telefonit inteligjent, sipas synimeve të kompanisë. Falë ekranit të përparmë vertikal, më i madhi në mesin e atyre të inkorporuar aktualisht në telefonat inteligjentë të tjerë në këtë segment, në fakt do të jetë e mundur të shikoni pamje paraprake të qarta të selfieve tuaja dhe të përfitoni nga widget-et dhe mjetet që do t’ju lejojnë të përdorni telefonin drejtpërdrejt kur mbyllur. Telefoni inteligjent do të ketë karikim të shpejtë dhe do të jetë i pajisur me një sistem kamerash të optimizuar Hasselblad dhe chipset MediaTek Dimensity 9000+.


This is a companion discussion topic for the original entry at https://zero1.al/2023/02/10/find-n2-flip-oppo-i-pare-i-palosshem-ne-evrope/