Facebook Messenger: lamtumirë aplikacionit për Apple Watch

Aplikacioni Facebook Messenger për Apple Watch fatkeqësisht ka përfunduar, ose pothuajse. Meta në fakt ka bërë të ditur se duke nisur nga data 31 maj zhvillimi do të ndërpritet.

Facebook Messenger: nga 31 maji, aplikacioni për Apple Watch nuk do të jetë më i disponueshëm
Megjithatë, edhe pas heqjes së aplikacionit, përdoruesit do të vazhdojnë të marrin njoftimet e Facebook Messenger në Apple Watch falë funksioneve të paracaktuara të pajisjes. Megjithatë, nuk do të jetë e mundur t’u përgjigjeni mesazheve, për ta bërë këtë do të jetë thelbësore të ndërhyni nga iPhone, nga desktopi ose nga Uebi.

Për momentin nuk dihen arsyet e zgjedhjes në fjalë, Mark Zuckerberg dhe ekipi i tij, në fakt, nuk kanë dhënë një arsye për të mbështetur vendimin e marrë.

Megjithatë, zakonisht besohet se Meta e mori këtë vendim sepse lejimi i përgjigjes së mesazheve direkt nga Apple Watch do të zvogëlonte sasinë e kohës së shpenzuar në ekranin e smartphone me aplikacionin Facebook Messenger të hapur.

Për ata që nuk dinë ose nuk kanë memorie, ju kujtojmë se aplikacioni i mesazheve në Facebook për Apple Watch u prezantua në vitin 2015, duke ju lejuar të dërgoni klipe zanore, pëlqime, ngjitëse dhe më shumë pa pasur nevojë ta hapni aplikacionin direkt në smartphone tuaj. përkatëse.

Duhet të theksohet se Facebook Messenger i bashkohet një vargu të gjatë shërbimesh të tjera të palëve të treta që kanë vendosur të heqin mbështetjen për Apple Watch, si Twitter, Instagram, Trello, Slack dhe Uber, si për arsye të tepricës ashtu edhe për arsye të papërdorura nga përdoruesit.


This is a companion discussion topic for the original entry at https://zero1.al/2023/05/13/facebook-messenger-lamtumire-aplikacionit-per-apple-watch/