Ekran më i madh, Dynamic Island dhe USB-C për iPhone 15?

Nuk do të shohim asnjë njoftim zyrtar nga molla e kafshuar deri në gjysmën e dytë të vitit, por tashmë kemi filluar të flasim për iPhone 15 me një frekuencë të caktuar: thashethemet e reja të rrjedhura ndikojnë në disa veçori kryesore duke filluar nga ekrani, të konsideruara më të mëdha. se sa ai i modelit aktual (i dukshëm në imazhin e hapjes), si dhe i pajisur me Dynamic Island si varianti Pro i gjeneratës së fundit. Pra, lamtumirë në nivel?

iPhone 15 me ekran më të madh dhe Dynamic Island
Kjo u zbulua nga skedarët CAD të marra nga redaksia e faqes 9to5Mac, e njëjta gjë që vetëm një javë më parë publikoi renderet e bëra në bazë të disa pamjeve paraprake në lidhje me iPhone 15 Pro. Rezultati është ai i paraqitur më poshtë, me diagonale i panelit i cili duhet të rritet nga 6.1 inç aktual në 6.2 inç (e njëjta gjë do të vlejë edhe për Pro). Përdorimi i kushtëzuar është gjithmonë i nevojshëm.

Kjo nuk është e gjitha: sipas MacRumors, e gjithë gama mund të jetë e pajisur tashmë me portën USB-C për karikim të bërë të detyrueshme nga Evropa. Lidhësi Lightning që grupi Cupertino ka përdorur në telefonat e tyre që nga viti tani i largët 2012 do të hiqet përfundimisht. Ky është një imazh i parë i supozuar real i pajisjes i shpërndarë në Twitter.

Ashtu siç ndodh gjithmonë në këto raste, gjithçka duhet marrë me një kokërr kripë në pritje të konfirmimeve apo mohimeve zyrtare, të cilat megjithatë, siç e dimë, vështirë se do të vijnë nga Apple përpara njoftimit zyrtar.

Nuk ka informacion të caktuar në lidhje me specifikimet teknike të integruara, por është legjitime të parashikohet një rritje e mëtejshme për sa i përket sektorit të harduerit, për të garantuar performancë të përmirësuar dhe për të mbështetur më mirë veçoritë që do të prezantojë molla e kafshuar në nivelin e softuerit. Asgjë nuk ka rrjedhur as në lidhje me ngjyrat, çmimin apo datën e lançimit, me sa duket e vendosur përsëri nga vjeshta.


This is a companion discussion topic for the original entry at https://zero1.al/2023/02/23/ekran-me-i-madh-dynamic-island-dhe-usb-c-per-iphone-15/