Dhjetë SUV-të që konsumojnë më pak, renditja e vitit 2023

Dëshironi të dini se cilët janë SUV-të më të mirë në testin e konsumit real 2023? Zbulojeni me Top 10-ën tonë të dominuar nga makinat hibride.
Konsumi i ulët i karburantit dhe SUV janë dy koncepte që jo gjithmonë shkojnë së bashku në të njëjtën fjali, por ne duhet të hedhim poshtë mitin e vjetër se të gjitha SUV-të ose crossover-ët janë të etur për karburant.

Evolucioni teknologjik dhe elektrifikimi në fakt e kanë përmirësuar shumë efikasitetin e të ashtuquajturave “rrota të larta”, të cilat jo gjithmonë rezultojnë të jenë gazra benzine ose nafte. Për ta demonstruar këtë, ne raportojmë më poshtë renditjen e dhjetë SUV-ve që konsumojnë më pak në mesin e atyre të testuar në vitin 2023 gjatë testit të konsumit real.

1.Kia Niro
2.Dacia Duster
3.Renault Arkana
4.Suzuki S-Cross
5.Kia Sportage
6.Hyundai Kona
7.Honda ZR-V
8.Hyundai Tucson
9.Peugeot 408
10.Kia Stonic


This is a companion discussion topic for the original entry at https://zero1.al/2024/02/12/dhjete-suv-te-qe-konsumojne-me-pak-renditja-e-vitit-2023/