Cities: Skylines II do të mbërrijë në fund të vitit, fjala e Paradox

Paradox Interactive ka zbuluar zyrtarisht Cities: Skylines II, përsëritjen e re të ndërtuesit të qytetit të zhvilluar nga Colossal Order. Loja pritet të arrijë në fund të këtij viti dhe do të jetë e disponueshme për PC, PS5 dhe Xbox Series X|S. Prandaj, nuk ka versione për konsolat e gjeneratës së mëparshme.

Aktualisht nuk është e qartë se cilat do të jenë ndryshimet në krahasim me kapitullin e parë, megjithëse zhvilluesit kanë lëshuar disa deklarata mjaft interesante. Sipas shtëpisë së softuerit, loja e re do të ofrojë një kthesë revolucionare në seri duke i lejuar lojtarët të “ndërtojnë çdo lloj qyteti që mund të imagjinojnë dhe të ndjekin rritjen e tij nga fshati i thjeshtë në metropol aktiv”.

Paradox e quajti lojën “Sandbox më të hapur për ndërtimin e qytetit në planet”, megjithëse detajet janë ende të pakta. Ajo që padyshim do të ndryshojë është padyshim komponenti teknik, një nga arsyet pse ndoshta nuk është parashikuar një version për konzolat e gjeneratës së vjetër.

Ekipi tha gjithashtu se qytetet do të “vijnë në jetë si kurrë më parë” falë një sistemi transporti dhe ekonomie të krijuar me kujdes. E gjithë kjo do të shoqërohet me një mori karakteristikash për ndërtimin dhe personalizimin e qytetit tuaj.

Së fundi, një nga aspektet më interesante është mbështetja për modalitetet që nga fillimi. Colossal Order, në fakt, konfirmoi se do të garantojë mbështetje për “veçoritë e avancuara të modifikimit” në mënyrë që të konsolidojë menjëherë jetëgjatësinë e titullit siç ishte për paraardhësin.


This is a companion discussion topic for the original entry at https://zero1.al/2023/03/07/cities-skylines-ii-do-te-mberrije-ne-fund-te-vitit-fjala-e-paradox/