ChatGPT tani funksionon edhe në smartwatch AmazFit!

Integrimi i ChatGPT në aplikacionet dhe sajtet e palëve të treta po merr një nxitje të madhe nga OpenAI, kompania mëmë e AI për momentin. Në ndjekje të trendit dhe viralitetit të inteligjencës artificiale janë edhe gjigantë të tjerë të teknologjisë: jo vetëm Snapchat me inteligjencën artificiale të re time të bazuar në GPT-3.5, por edhe marka e njohur globale Amazfit.

ChatGPT është i disponueshëm në orët inteligjente Amazfit
Kompania në pronësi të Zepp Health njoftoi përmes Twitter se versioni më i fundit i Zepp OS mbështet zyrtarisht ChatGPT. Integrimi bëhet përmes një mjeti unik që lejon përdoruesit të komunikojnë me orët inteligjente në një mënyrë natyrale. Për të hyrë në të, thjesht shkoni te numri i dedikuar, me një opsion të bisedës zanore për të zhvilluar biseda me AI.

Në një kohë të shkurtër, përdoruesit do të mund të marrin përgjigje për pyetjet në lidhje me motin, trafikun, kërkimet e shpejta në internet dhe më shumë me këtë veçori të veçantë. Ose përsëri, ChatGPT ofron një raport të aktivitetit fizik të përditshëm me kërkesë të përdoruesit, duke përfshirë informacion të thelluar mbi rrahjet e zemrës dhe gjithashtu mbi numrin e hapave të ndërmarrë gjatë ditës.

Është për të gjitha qëllimet marka e parë prodhuese e orëve inteligjente që u ofron konsumatorëve të saj një numërues me një chatbot të integruar. Duke pasur parasysh popullaritetin e kësaj të fundit, madje mund të çojë në një rritje të konsiderueshme të shitjeve.


This is a companion discussion topic for the original entry at https://zero1.al/2023/03/06/chatgpt-tani-funksionon-edhe-ne-smartwatch-amazfit/