ChatGPT për iOS është përditësuar: mbërrin integrimi me Siri dhe aplikacioni Commands

Prej disa javësh, aplikacioni ChatGPT për iOS është i disponueshëm edhe në Itali. Në orët e fundit OpenAI ka nxjerrë një përditësim të rëndësishëm për klientin, i cili është pasuruar me shumë lajme të rëndësishme për pronarët e iPhone.

Përvoja e përdoruesit, veçanërisht, është bërë më interesante falë mbështetjes për Siri dhe aplikacionin Commands, por edhe homologu i iPad-it po përmirësohet.

Veçanërisht interesant është integrimi me aplikacionin Commands, i cili ju lejon të krijoni kërkesa të personalizuara ChatGPT: për shembull, mund të lidhni chatbot me aplikacione të tjera për të kryer veprime specifike. Me siguri në orët e ardhshme do të mbërrijnë mësime interesante që do t’ju lejojnë ta bëni iPhone-in edhe më të zgjuar.

Po aq e rëndësishme është ardhja e integrimit me Siri, asistentin zanor iOS që është gjithmonë në qendër të polemikave dhe kritikave për mungesën e supozuar të veçorive inteligjente.

Sa i përket përmirësimeve të homologut të iPad, megjithatë, ChatGPT tani ofron një përvojë në ekran të plotë në të gjitha aspektet. Më parë aplikacioni shfaqej në një version të përmirësuar duke filluar nga ai për iPhone. Duke qenë në gjendje të përfitoni nga ekranet më të mëdha të iPad-it, optimizimi është i rëndësishëm dhe padyshim ju lejon të përdorni chatbot në një mënyrë tjetër në krahasim me atë që është bërë deri më tani.


This is a companion discussion topic for the original entry at https://zero1.al/2023/06/09/chatgpt-per-ios-eshte-perditesuar-mberrin-integrimi-me-siri-dhe-aplikacioni-commands/