ChatGPT i disponueshëm në iOS në 34 vende të tjera

Në vetëm pak ditë, OpenAI ka rihapur aplikacionin zyrtar ChatGPT për iOS në shumë vende: pas shpërndarjes në 11 vende, duke përfshirë Francën, Gjermaninë dhe Mbretërinë e Bashkuar, organizata jofitimprurëse e Sam Altman zgjeron disponueshmërinë e shërbimit në total. nga 34 vende, ku megjithatë nuk përfshihet Italia. Kur do të vijë radha e Italisë?

ChatGPT vjen në iOS në vende të tjera
Më pak se një javë pas debutimit të tij në SHBA, aplikacioni ChatGPT iOS ka tejkaluar gjysmë milioni shkarkime dhe tani është gati të bëhet një nga aplikacionet më të shkarkuara ndonjëherë falë zgjerimit gradual në pjesën tjetër të botës. Pasi ka kaluar edhe aplikacionet rivale Microsoft Edge dhe Bing në SHBA për sa i përket shkarkimeve, aplikacioni i ChatGPT (pa pagesë me reklama) është afër thyerjes së rekordeve të reja.

Cilat janë vendet ku ChatGPT në iOS është tani i disponueshëm? Këtu janë shtesat e reja: Algjeria, Argjentina, Azerbajxhani, Bolivia, Brazili, Kanadaja, Kili, Kosta Rika, Ekuador, Estonia, Gana, India, Iraku, Izraeli, Japonia, Jordania, Kazakistani, Kuvajti, Libani, Lituania, Mauritania, Mauritius , Meksika, Maroku, Namibia, Nauru, Omani, Pakistani, Peruja, Polonia, Katari, Sllovenia, Tunizia dhe Emiratet e Bashkuara Arabe.

Gjatë javëve të ardhshme mund të presim edhe debutimin në Itali, nëse nuk lindin probleme të tjera si bllokimi i shërbimit nga Garantuesi i Privatësisë. Çështja është zgjidhur në një shfletues uebi, por për aplikacionin do të nevojiten zgjidhje ad hoc kushtuar publikut italian, jo të nevojshme në të gjitha versionet e tjera të ChatGPT. Prandaj, nisja ka të ngjarë të vonohet pikërisht për shkak të nevojës për të aplikuar ndryshime specifike për rajonin tonë.


This is a companion discussion topic for the original entry at https://zero1.al/2023/05/27/chatgpt-disponohet-ne-ios-ne-34-vende-te-tjera/