ChatGPT: Aplikacioni iOS tani i disponueshëm edhe në 11 vende të tjera

Aplikacioni zyrtar ChatGPT për iOS u vu në dispozicion së fundi, por në kohën e lançimit ishte i përdorshëm vetëm në Shtetet e Bashkuara. Megjithatë, prej disa orësh, OpenAI ka njoftuar zyrtarisht se publiku që mund të përdorë aplikacionin është zgjeruar dhe se tashmë është i aksesueshëm nga 11 vende të tjera.

ChatGPT: aplikacioni iOS në 11 vende të tjera
Njoftimi u bë duke shpërndarë një postim në Twitter të publikuar në llogarinë zyrtare të OpenAI. Vendet për të cilat është shpallur zgjatja janë: Shqipëria, Kroacia, Franca, Gjermania, Irlanda, Xhamajka, Koreja, Zelanda e Re, Nikaragua, Nigeria dhe Mbretëria e Bashkuar.

Megjithatë, së shpejti do të shtohen më shumë vende. Në këtë drejtim, duhet pasur parasysh se Sam Altman, CEO i OpenAI, do të takohet me disa krerë shtetesh evropiane këtë javë, duke përfshirë Emmanuel Macron të Francës, Pedro Sánchez të Spanjës dhe Rishi Sunak të Mbretërisë së Bashkuar.

OpenAI nuk ka marrë asnjë koment se pse aplikacioni është i disponueshëm vetëm në këto rajone dhe jo në të tjera.

Duhet të theksohet se aplikacioni ChatGPT nuk shfaq reklama dhe ripropozon ndërfaqen klasike të chatbot, me një kuti teksti në fund të ekranit ku mund të futen komandat, qoftë duke i shtypur ato ose duke i diktuar me njohjen e integruar të zërit. funksionin e Apple.

Për më tepër, abonentët e ChatGPT Plus janë në gjendje të aksesojnë veçoritë GPT-4 nëpërmjet aplikacionit celular, duke rezultuar në kohë më të shpejta të përgjigjes.


This is a companion discussion topic for the original entry at https://zero1.al/2023/05/25/chatgpt-aplikacioni-ios-tani-i-disponueshem-edhe-ne-11-vende-te-tjera/