Çfarë do të ndodhë me Bitcoin në prill? Ja si të jeni gati

Përgjysmimi i katërt (halving) i Bitcoin është planifikuar për prillin e ardhshëm. Kjo është një procedurë, e cila përsëritet çdo katër vjet dhe që do të çojë në përgjysmimin e shpërblimeve për minierat.

Në tre rastet e mëparshme, vlera e Bitcoin shënoi rritje të fortë pas përgjysmimit. Shumë investitorë besojnë se kjo ngjarje do të përsëritet dhe se, për rrjedhojë, duke filluar nga muaji i hapjes, do të fillojë një trend i ri rritës për Bitcoin, i cili në mars arriti rekordin e tij historik.

Për të qenë gati për një rritje të mundshme rekord të Bitcoin, është e nevojshme të planifikoni paraprakisht. Zgjidhja e duhur është të përqendroheni në një platformë të besueshme për të pasur akses në tregtimin e kriptomonedhave.

A do të rritet vlera e Bitcoin në prill?
E ardhmja e Bitcoin është ende për t’u shkruar. Sipas disa hipotezave, pas përgjysmimit të katërt të planifikuar për në prill, kriptomonedha do të regjistrojë një rritje të fortë të vlerës së saj, duke tejkaluar ndjeshëm rekordin historik të arritur në muajin mars.

Megjithatë, duhet theksuar se nuk ka siguri dhe duhet të presim për të kuptuar se cila do të jetë e ardhmja e kriptomonedhës. Skenarët mund të jenë të ndryshëm: Bitcoin, pas të dhënave të shkëlqyera të regjistruara në mars, së shpejti mund të regjistrojë rritje të re.


This is a companion discussion topic for the original entry at https://zero1.al/2024/03/30/cfare-do-te-ndodhe-me-bitcoin-ne-prill-ja-si-te-jeni-gati/