Bing Chat: Mund të hyni pa një llogari të Microsoft

Microsoft eliminoi listën e pritjes në fillim të këtij muaji, duke lejuar akses falas në Bing Chat. Michael Schechter, Zëvendës President i grupit Bing, njoftoi se një llogari Microsoft nuk kërkohet më, por ka një kufizim. Një tjetër ekzekutiv i kompanisë Redmond konfirmoi mbërritjen e veçorive të shkarkimit dhe ndarjes së përgjigjeve.

Bing Chat pa llogari të Microsoft
Deri më tani, duhej të identifikoheshe me një llogari të Microsoft. Kjo kërkesë është eliminuar, por numri i raundeve (çifti pyetje/përgjigje) për një bisedë të vetme është zvogëluar. Përdoruesit mund të hyjnë në Bing Chat dhe të bëjnë deri në 5 pyetje, pas së cilës ata duhet të fillojnë një bisedë të re. Për të përfituar nga numri maksimal prej 20 dhe për këtë arsye për të pasur një bisedë më të gjatë, duhet të identifikoheni me llogarinë tuaj Microsoft.

Ndër veçoritë më të pritura sigurisht që është historia e bisedave (jo ende e disponueshme në Shqiperi). Ndërkohë, Microsoft e ka vënë në dispozicion të të gjithëve shkarkimin dhe ndarjen e përgjigjeve, siç u premtua në fillim të këtij muaji. Lëvizja e miut mbi përgjigjen e chatbot-it tregon tani pesë ikona lart djathtas. Tre ishin tashmë aty, përkatësisht Pëlqej, Mospëlqim dhe Kopjo.

Dy te tjerat jane te reja. Ikona e shigjetës poshtë ju lejon të eksportoni përgjigjen tuaj në një skedar teksti, PDF ose Word. Ikona e shigjetës së djathtë ju lejon të ndani përgjigjen me email ose në Facebook, Instagram dhe Pinterest. Ekziston edhe lidhja për të kopjuar lidhjen. Detyrimi për të përdorur Microsoft Edge për të hyrë në chatbot mbetet.


This is a companion discussion topic for the original entry at https://zero1.al/2023/05/18/bing-chat-mund-te-hyni-pa-nje-llogari-te-microsoft/