Apple Vision Pro: Tim Cook konfirmon lançimin në fillim të vitit 2024

Nëse dikush kishte ndonjë dyshim, Tim Cook i shpërndau ato dhe i vuri fund çdo hezitimi: Apple Vision Pro nuk është vonë dhe do të lançohet në SHBA në fillim të vitit 2024, siç u tha në kohën e prezantimit.

Apple Vision Pro nuk është vonë
Deklarata është bërë nga Tim Cook gjatë një interviste për emisionin Sunday Morning të CBS, të cilën mund ta shihni më poshtë.

Duke iu përgjigjur pyetjeve të John Dickson, CEO i Apple tha se ai përdor shikuesin “rregullisht” dhe se ai tashmë ka shikuar të gjithë sezonin e tretë të Ted Lasso në të. Kishte një shënim ironi nga Cook në lidhje me faktin e të qenit në gjendje të qasesh paraprakisht në pajisje që të tjerët nuk mund t’i përdorin ende.

Më pas, duke iu përgjigjur një pyetjeje specifike në lidhje me thashethemet për vonesat e mundshme të prodhimit të shkaktuara nga problemet e hasura gjatë fazës së ndërtimit, CEO i “mollës së kafshuar” përsëriti se Apple Vision Pro do të dalë siç pritej dhe se, në fakt, nuk ka janë vonesa.

Në këtë drejtim, megjithatë, Cook nënvizoi se sfidat me të cilat Apple është përballur dhe po përballet në krijimin e shikuesit të saj janë padyshim shumë të ndryshme nga ato me të cilat kompania është mësuar prej disa kohësh në krijimin e iPhone, iPad dhe MacBook, si Apple. Vision Pro është shumë më kompleks dhe për këtë arsye kërkon risi jo vetëm në zhvillim, por edhe në prodhim.

Së bashku me problematikat në fjalë, gjatë intervistës pati mundësi të flitej edhe për iniciativat mjedisore të Apple dhe përdorimin e platformës X.


This is a companion discussion topic for the original entry at https://zero1.al/2023/09/19/apple-vision-pro-tim-cook-konfirmon-lancimin-ne-fillim-te-vitit-2024/