Apple Vision Pro: nuk janë zbuluar të gjitha funksionet

Me sa duket, në prezantimin e Apple Vision Pro, gjigandi i Kupertinos nuk ka zbuluar të gjitha aplikacionet që shikuesi i tij i shumëpritur dhe i përfolur është në gjendje të mbështesë. Ka gjithashtu aplikacione për palestër dhe mirëqenie, gjurmim të gjithë trupit dhe më shumë.

Apple Vision Pro: Aplikacione për palestër, mirëqenie dhe më shumë
Këtë e ka bërë të ditur The Information, duke deklaruar në një raport të posaçëm se disa veçori mund të mbeten në zhvillim e sipër, ndërsa disa të tjera mund të jenë braktisur plotësisht.

Duke marrë parasysh që Apple nuk do të lëshojë kufjet e saj deri në fillim të vitit 2024 dhe duke marrë parasysh që ende nuk ka zbuluar detaje të plota rreth pajisjes, mund të ketë ende veçori shtesë që do të jenë të disponueshme në fillim dhe më shumë që do të vijnë me përditësimet e ardhshme të softuerit visionOS.

Duke iu rikthyer zgjidhjeve të fitnesit dhe mirëqenies që Apple duket se synon me kufjet e saj, disa punonjës kanë diskutuar për bashkëpunime me marka të tilla si Nike për t’u stërvitur me kufje, ndërsa të tjerë kanë studiuar tamponat e fytyrës më të përshtatshme për stërvitje me intensitet të lartë. Një propozim madje përfshinte veshjen dhe ndërveprimin me përmbajtjen në Vision Pro ndërsa jeni në një biçikletë të palëvizshme.

Raporti shton gjithashtu se gjigandi i Cupertino kishte planifikuar të bënte përmbajtje 3D të disponueshme në Apple TV +, por ky lajm mund të shpallet më vonë.

Gjithashtu, nuk ka aq shumë theks në lojërat tani siç ishte planifikuar në një fazë të mëparshme, dhe aftësia për të përdorur kufjet si një ekran të jashtëm për një Mac nuk është aq i avancuar sa ishte planifikuar.


This is a companion discussion topic for the original entry at https://zero1.al/2023/06/22/apple-vision-pro-nuk-jane-zbuluar-te-gjitha-funksionet/