Apple: shikuesi do të ketë dy display me rezolucion 4K

Shikuesi i realitetit të përzier i Apple (Reality Pro është emri i tij i përkohshëm) duhet të ketë dy ekrane me rezolucion 4K. Për ta thënë këtë, një raport i ri sapo doli në ueb.

Çfarë dimë për shikuesin e Apple?
Le të ecim me radhë: brenda pak ditësh OEM Cupertino do të zbulojë kufjet e saj të shumëpritura për realitetin virtual dhe të shtuar; debutimi është planifikuar gjatë WWDC 2023 më 5 qershor. Sipas analistit Ross Young, pajisja duhet të ketë dy mikro ekrane OLED 1.41 inç secili. Prandaj, rezolucioni për të dyja duhet të jetë 4400 piksel për inç (PPI) për të ofruar një përvojë të jashtëzakonshme të përdoruesit.

Ky shikues, në krahasim me konkurrentët si Meta Quest Pro ose VR2 i PlayStation, duhet të ofrojë një rezolucion dukshëm më të lartë. Kjo do të thotë që grafika do të jetë më e mprehtë dhe më e detajuar.

Megjithatë, një veçori tjetër shumë e rëndësishme qëndron në shkëlqimin e jashtëzakonshëm që panelet e këtij Reality Pro do të jenë në gjendje të ofrojnë; maja maksimale duhet të kalojë 5000 nits. E fundit, por jo më pak e rëndësishme, do të kemi gjithashtu teknologjinë ProMotion me një shpejtësi rifreskimi 120 Hz. Çmimi i kësaj pajisjeje duhet të kalojë 1500 dollarë dhe mund të synohet vetëm për një përdorues të synuar mirë të përcaktuar: profesionistë të industrisë dhe zhvillues.

Në lajmet përkatëse, ne vëmë në dukje një vegël vërtet interesante të Apple për t’u blerë në fluturim; po flasim për gjeneratën e tretë AirPods që kushtojnë vetëm 179,00 €, përfshirë kostot e transportit, në Amazon. Ato mbulohen nga një garanci dyvjeçare dhe kanë karakteristika teknike të jashtëzakonshme; megjithatë, sasia e kësaj pajisjeje mund të shpërndahet në këste komode me Cofidis ose me sistemin e brendshëm të faqes. Çfarë po pret? Nxitoni përpara se të mbarojnë stoqet e disponueshme në Amazon ose përpara se të përfundojë oferta e dedikuar. Mos mendo shumë për të.


This is a companion discussion topic for the original entry at https://zero1.al/2023/06/02/apple-shikuesi-do-te-kete-dy-display-me-rezolucion-4k/