Apple po punon për MacBook-ët e rinj me ekran OLED

Ne mësojmë gjithnjë e më shumë thashetheme për një MacBook të ri hipotetik me ekran OLED që vjen nga Apple. Thuhet se modeli në fjalë nuk është produkt i gamës Pro, por i linjës Air.

OEM Cupertino synon ta sjellë këtë teknologji në më shumë produkte në të ardhmen e afërt dhe furnitorët thuhet se tashmë po punojnë për ta bërë këtë. Në fakt, zbulojmë se Samsung Display po krijon një ekran të ri OLED 13.3 inç për një MacBook Air hipotetik të gjeneratës së ardhshme, ndërsa LG Display dyshohet se po zhvillon njësi për iPad Pro 11 inç dhe 13 inç. Në realitet, rivali Samsung mund të marrë ende një pjesë të porosive të tabletëve të Apple, sipas raporteve nga portali korean The Elec.

MacBook me ekran OLED? Çfarë ka në mendje Apple?
Kompania e Tim Cook thuhet se synon të sjellë në treg pajisjet e reja me ekran OLED; fillimisht do të shohim laptopë pa ventilator, më pas iPad Pro dhe në fund MacBook Pro të nivelit të lartë. Sipas analistit dhe CEO i DSCC, Ross Young, nuk do të shohim laptopin e parë me këtë teknologji përpara vitit 2024.

Për më tepër, sipas The Elec, testi në një ekran OLED i lidhur me një MB Air duhet të jetë përgatitor për lançimin e një MacBook Pro të ardhshëm të nivelit të lartë.

Nëse jeni të interesuar të blini një laptop Apple tani, ju rekomandojmë MacBook Air (2022) me M2 i cili kushton vetëm 1237,99 € në Amazon me kostot e transportit të përfshira në çmim. Vegël është një produkt i jashtëzakonshëm, që ofron performancë të shkëlqyer në një trup kompakt dhe të lehtë. Ai peshon pak më shumë se 1.2 kg, ka një çip shumë të fuqishëm brenda dhe një ekran të mrekullueshëm 13.6 inç IPS Retina LCD që mund të shihet mirë në çdo kontekst dhe në çdo kusht ndriçimi.

Ky artikull përmban lidhje shoqëruese: blerjet ose porositë e bëra përmes këtyre lidhjeve do të lejojnë faqen tonë të marrë një komision. Ofertat mund të pësojnë ndryshime çmimesh pas publikimit.


This is a companion discussion topic for the original entry at https://zero1.al/2023/04/01/apple-po-punon-per-macbook-et-e-rinj-me-ekran-oled/