Apple Music Classical mbërrin zyrtarisht në Android

Versioni i shërbimit të transmetimit të muzikës kushtuar tërësisht muzikës klasike bën debutimin e tij sot në Android, duke kënaqur përdoruesit e robotit të vogël jeshil të interesuar për të rizbuluar veprat e mrekullueshme të Beethoven, Bach dhe të gjithë kompozitorëve historikë, në një përvojë të kalitur me punën e ekspertët më të mirë të industrisë të gatshëm për të përmirësuar përvojën e shfletimit në aplikacion.

Apple Music Classical debuton në telefonat inteligjentë Android
Vetëm dy muaj pas debutimit të tij në iOS, Apple Music Classical tani është i disponueshëm për shkarkim në telefonat inteligjentë Android nëpërmjet Google Play Store. Ky është i njëjti përsëritje i aplikacionit iPhone, i cili ju jep akses në mbi pesë milionë këngë klasike pa komerciale në audio “deri në 192 kHz/24-bit Hi-Res Lossless”. Ekziston edhe mbështetje për Spatial Audio për mijëra këngë, ndërsa motori i specializuar i kërkimit i ndihmon të gjithë përdoruesit të gjejnë muzikë sipas kompozitorëve ose informacione të tjera mbi historinë e zhanrit.

Me 700 lista dëgjimi të kuruara me profesionalizëm, është një nga përvojat më gjithëpërfshirëse të disponueshme sot për adhuruesit e muzikës klasike.

Për t’iu qasur atyre, sigurisht, ju duhet një abonim i Apple Music, pavarësisht nëse është plani Individual, Student, Familjar ose Apple One. Megjithëse nuk përmendet, Apple Music Voice ka të ngjarë të mos mbështetet pasi kërkon që përdoruesit të kenë një pajisje të pajtueshme me Siri. Sipas raporteve të tjera, pajisjet duhet të kenë Android 9 ose version më të ri për të mbështetur aplikacionin. Kjo do të thotë që telefonat inteligjentë të vjetër Android do të jenë në gjendje të ekzekutojnë shërbimin, në krahasim me botën e iPhone ku duhet të keni një pajisje me iOS 15.4, të lëshuar në mars 2022.


This is a companion discussion topic for the original entry at https://zero1.al/2023/05/31/apple-music-classical-mberrin-zyrtarisht-ne-android/