Apple mund të prezantojë një iPhone Ultra në vitin 2024

Sipas disa thashethemeve, Apple synon të përfitojë nga suksesi i iPhone duke prezantuar një model premium në treg në vitin 2024. Kjo pajisje e re do të ishte edhe më e shtrenjtë se iPhone 14 Pro Max aktual, i cili fillon në Itali nga 1,489 euro e lart. në 2139 euro që nevojiten për versionin me 1TB hapësirë.

Sipas insajderit Mark Gurman, Apple do të vazhdojë në rrugën e përshkuar tashmë këtë vit, kur distancoi ndjeshëm linjën bazë të iPhone 14 nga Pro, e cila madje prezantoi risitë e dizajnit si Dynamic Island në vend të nivelit. Por në vitin 2024 mund të prezantojë një linjë të re të iPhone-ve, Ultras, siç ka ndodhur tashmë me Apple Watches.

iPhone Ultra do të ishte më shumë se Pro Max, dhe padyshim shumë më i shtrenjtë: për krahasim, Apple Watch Ultra ynë është pak më pak se dyfishi i Apple Watch Series 8. Gurman argumenton se iPhone Ultra do të pompohet për sa i përket performancës dhe ndoshta edhe ekran, por sigurisht që nuk do të jetë i palosshëm dhe nuk do të ketë një formë të ndryshme nga zakonisht.


This is a companion discussion topic for the original entry at https://zero1.al/2023/02/06/apple-mund-te-prezantoje-nje-iphone-ultra-ne-vitin-2024/