Apple: fotot e para të supozuara të shikuesit AR / VR

Në orët e fundit, ekipi editorial i MacRumors ka shpërndarë në internet se cilat duhet të jenë fotot e para të shikuesit shumë të përfolur të Apple AR/VR, ose më mirë të disa pjesëve të tij.

Apple: këto janë fotot e para të shikuesit AR / VR
Fotot vijnë nga një llogari në Twitter, por me një reputacion të mirë për parashikimin e botës së Apple, dhe tweet-i me të cilin ato u shpërndanë përfshin emoji-n e fytyrës së buzëqeshur me syze dielli.

Duke parë fotot, të dukshme më poshtë, në të parën duket se janë përjetësuar një palë kabllo të sheshta të formuara për të rrethuar sytë e një personi, kështu që mund të jenë ato që përdoren për të lidhur ekranin e shikuesit dhe tabelën kryesore logjike. Në foton e dytë, nga ana tjetër, do të shihni tre sensorë ose kamera të lidhura nga një kabllo tjetër e sheshtë e ngjashme në gjatësi me të parën.

Natyrisht, këto janë shkrepje që nuk na lejojnë të hamendësojmë më shumë detaje, të cilat nuk zbulojnë veçori të mëtejshme të shikuesit apo edhe dizajnin e tij, por këto janë imazhet e para të prekshme të diçkaje që duket se është e lidhur në të vërtetë me AR/VR të Apple. shikues pas vitesh të thjeshta indiskrecionesh.

Megjithatë, nuk mund të përjashtohet që një numër më i madh fotosh mund të rrjedhin në Net në javët në vijim, me avancimin e prodhimit masiv dhe alternimin e shpalljes zyrtare të pajisjes.

Kujtojmë që shikuesi AR/VR i Apple duhet të prezantohet në WWDC në qershor 2023, me lançimin në treg që pritet në muajt në vijim.


This is a companion discussion topic for the original entry at https://zero1.al/2023/03/14/apple-fotot-e-para-te-supozuara-te-shikuesit-ar-vr/