Apple dhe Qualcomm rinovojnë marrëveshjen për çipin deri në vitin 2026

Qualcomm ka arritur një marrëveshje trevjeçare me Apple për të furnizuar Cupertino me çipa.

Marrëveshja do të mbulojë lançimet e smartfonëve në 2024, 2025 dhe 2026, thotë Qualcomm.

Marrëveshja ekzistuese mes dy kompanive duhet të kishte skaduar në fund të vitit dhe iPhone i ri që Apple prezanton më 12 shtator duhet të ishte një nga të fundit që do të mbështetej në teknologjinë e çipeve Qualcomm.


This is a companion discussion topic for the original entry at https://zero1.al/2023/09/15/apple-dhe-qualcomm-rinovojne-marreveshjen-per-cipin-deri-ne-vitin-2026/