Aplikacionet e para-instaluara në Galaxy S23 zënë deri në 60 GB

Kanë kaluar disa ditë që nga shpallja e linjës Galaxy S23 të Samsung dhe njësitë e para tashmë janë dorëzuar te përdoruesit. Një diskutim u nxit nga Mishaal Rahman, i cili u kërkoi përdoruesve informacion mbi bloatwave: disa të dhëna nuk janë ngushëlluese, veçanërisht nëse zgjidhni modelin 128 GB.

Siç tregohet në pamjet e mëposhtme, që vijnë direkt nga Twitter, ndarja e sistemit në Galaxy S23 do të zinte deri në 60 gigabajt hapësirë, katër herë më shumë se ajo që ndodh në Pixel 7 Pro (që është 15 GB) dhe dyfishin e Windows 11 Por dikush flet edhe për 40 GB, siç tregojmë në tweet-et.

Samsung, ndryshe nga Google apo Apple, “ia shet” hapësirën në pajisjet e tij blerësit më të mirë. Kompanitë si Facebook investojnë shuma të mëdha kapitali për të pasur më shumë hapësirë ​​në ndarjen e sistemit, për të marrë më shumë leje sesa ato të dhëna nga dyqani i aplikacioneve. Kësaj i shtohen edhe aplikacionet e operatorëve telefonikë (nëse është e qartë se telefonat inteligjentë janë blerë me markë).

Natyrisht, 60 GB e raportuar i referohet versioneve amerikane të dorëzuara për përdoruesit, dhe nuk mund të përjashtohet që situata të jetë e ndryshme ndërkombëtarisht. Natyrisht, na tregoni në komente.

Samsung, dhe Galaxy S23-të e tij, nuk e mbështesin as funksionin Seamless Update të Android, i cili konsiston në krijimin e dy ndarjeve në të cilat e dyta përdoret për të përshpejtuar instalimin e përditësimeve.

Për të gjitha informacionet mbi çmimet e Samsung Galaxy S23, ju referojmë në lajmet e dedikuara.


This is a companion discussion topic for the original entry at https://zero1.al/2023/02/08/aplikacionet-e-para-instaluara-ne-galaxy-s23-zene-deri-ne-60-gb/