Zbuloni detajet e përditësimit të radhës për Samsung Galaxy S23

Sipas asaj që është marrë nga kolegët e SamMobile, patch-i në fjalë ka kodin S91xNKSU1AWC8 dhe peshon rreth 922.88 MB dhe mund të jetë një nga përditësimet më të rëndësishme për kompletin e kamerës Galaxy S23 që nga fillimi. Brenda ka me të vërtetë përmirësime në shpejtësinë dhe saktësinë e fokusimit automatik, stabilizimin e imazhit dhe gjithashtu në mprehtësinë e kamerës ultra të gjerë në kushte me dritë të ulët. Sigurisht, ka rregullime për disa gabime të vërejtura javët e fundit.

Ndryshimet e plota janë si më poshtë:

-Aplikacioni Galeria tani ju lejon të fshini menjëherë fotot që sapo janë kapur dhe janë duke u përpunuar

-Algoritmi i fokusimit automatik është ndryshuar: kur shtypni butonin e diafragmës, kamera bën një fotografi edhe nëse korniza është jashtë fokusit ose nuk është vendosur plotësisht. Megjithatë, nëse dëshironi që aplikacioni i kamerës të shkrep një imazh vetëm pasi korniza të jetë në fokus, mund ta ndryshoni sjelljen nga aplikacioni “Asistenti i kamerës”.

-Mbretshmëria është përmirësuar dhe dridhjet janë zvogëluar kur regjistroni video duke përdorur kamerën ultra të gjerë në situata me dritë të ulët duke përdorur modalitetin Super Steady. Aplikacioni i kamerës shfaq gjithashtu një paralajmërim që shpjegon se modaliteti “Super Steady” ka nevojë për dritë të mirë ambienti për cilësi më të mirë të imazhit

-Rregullimi i gabimit që ndonjëherë shfaqte një vijë të gjelbër në anën e majtë të aplikacionit kur përdorni kamerën e pasme në modalitetin “Foto”

-Stabilizimi i përmirësuar i videos kur rezolucioni është vendosur në Full HD 60fps dhe cilësimi Auto FPS është i çaktivizuar gjatë përdorimit të kamerës së pasme

-Përmirësoi problemin e brezit që shfaqej në qiell në kushte të dritës së ulët deri në mesatare të ambientit dhe kur përdorni rezolucion të lartë (50MP ose 200MP). Gjithashtu rregulloi turbullimin me ndërprerje duke përmirësuar performancën e OIS

-Samsung ka rregulluar cilësinë e imazhit kur modaliteti i natës është i fikur dhe aplikacioni Camera Assistant është vendosur në cilësimet e mëposhtme: shpejtësia e diafragmës > rezolucion i lartë > përparësi shpejtësie

– Rregulloi problemin e kamerës ku njohja e fytyrës nuk funksionoi pas përfundimit të një telefonate me video duke përdorur një aplikacion të palës së tretë

-Përmirësoi qëndrueshmërinë e aplikacionit të kamerës kur ka subjekte në lëvizje

Disponueshmëria
Duket se përditësimi i madh i kamerës për serinë Galaxy S23 po shpërndahet aktualisht në Korenë e Jugut, por mund të arrijë edhe në Shqiperi në prill.


This is a companion discussion topic for the original entry at https://zero1.al/2023/03/30/zbuloni-detajet-e-perditesimit-te-radhes-per-samsung-galaxy-s23/