YouTube Music: mbërrijnë radiot e personalizuara

Pas prezantimit të modalitetit karaoke në dhjetor 2022, në orët e fundit YouTube Music ka marrë një përditësim të ri dhe interesant që shton stacione radio të personalizuara.

YouTube Music – Stacione radio të personalizuara për të gjithë
Funksioni i ri ju lejon të gjeneroni një seancë dëgjimi të personalizuar bazuar në shijet e përdoruesve, duke shfrytëzuar kryesisht algoritmin që rregullon platformën. Prandaj, në këtë mënyrë, përdoruesit e YouTube Music mund të krijojnë stacione unike bazuar në përzgjedhjen e artistëve të veçantë, si dhe të rregullojnë mënyrën në të cilën algoritmi përcakton se cilat këngë duhet të luhen.

Për të përfituar nga funksioni për krijimin e një radioje të personalizuar, thjesht hyni në ekranin bazë të aplikacionit YouTube Music për Android dhe iOS / iPadOS, më pas modalitetin e krijimit dhe zgjidhni deri në 30 artistë.

Më pas është e nevojshme të specifikoni nëse dëshironi të dëgjoni vetëm muzikën e tyre ose nëse preferoni të përfshihet përmbajtje nga artistë të ngjashëm.

Ekzistojnë gjithashtu filtra të veçantë falë të cilëve mund të bëni zgjedhje të thella në lidhje me riprodhimin, duke lejuar krijimin e përzierjeve midis artistëve dhe zhanreve të shumta.

Funksioni, ndonëse tashmë është vënë në dispozicion, aktualisht do të zbatohet në të gjitha pajisjet në ditët në vijim, si për përdoruesit e abonuar ashtu edhe për ata që përdorin planin falas të shërbimit.

Duhet theksuar se testet e para për veçorinë në fjalë kanë nisur vitin e kaluar. YouTube Music tashmë kishte shumë stacione dhe përzierje të krijuara me algoritmin, por të kesh të reja që mund t’i kontrollosh vetë është padyshim një ide e mrekullueshme.


This is a companion discussion topic for the original entry at https://zero1.al/2023/02/22/youtube-music-mberrijne-radiot-e-personalizuara/