Xiaomi 14 Pro mund të mos arrijë në tregun ndërkombëtar për këtë arsye

Një raport i ri në internet sugjeron që Xiaomi 14 Pro mund të mos arrijë në tregun ndërkombëtar. Në fakt, gjigandi aziatik planifikon të lançojë serinë e re Xiaomi 14 vitin e ardhshëm, por pa modelin Pro.

Kjo sugjerohet nga zhvillimi i HyperOS: Xiaomi në fakt është duke punuar vetëm në versionin kinez të softuerit për Xiaomi 14 Pro, ndërsa për Xiaomi 14 bazë është duke u zhvilluar edhe OS ndërkombëtar. Natyrisht, ky nuk është një lajm zyrtar dhe situata mund të ndryshojë në muajt në vijim, por fakti që kompania nuk po punon me softuerin lë – për momentin – shumë pak vend për dyshime.

Nuk ka asnjë informacion për variantin Ultra, i cili nuk ka bërë ende debutimin e tij dhe nuk mund të përjashtohet që mund të arrijë edhe jashtë Kinës: është e qartë, megjithatë, se në këtë rast do të duhet të presim edhe disa javë përpara se të në gjendje të marrë disa informacione shtesë. Sipas thashethemeve të fundit, Xiaomi 14 Ultra do të përmirësojë gjithashtu skanerin e gjurmëve të gishtërinjve përmes përdorimit të një sensori tejzanor në vend të një çipi optik si ato të përdorura deri më tani.

Gjatë orëve të fundit, praktikisht është shfaqur e gjithë fleta teknike e Xiaomi 14 Ultra, e cila na ka lejuar të marrim disa informacione shtesë mbi baterinë dhe sektorin fotografik.


This is a companion discussion topic for the original entry at https://zero1.al/2023/12/14/xiaomi-14-pro-mund-te-mos-arrije-ne-tregun-nderkombetar-per-kete-arsye/