WWDC 2023 zyrtare: Apple konfirmon eventin e qershorit

Me një njoftim të shkurtër për shtyp të publikuar në faqen zyrtare të internetit, Apple ka njoftuar se do të mbajë Konferencën e saj vjetore Botërore të Zhvilluesve (WWDC 2023) në formatin online nga 5 deri më 9 qershor 2023.

Zhvilluesit dhe studentët do të kenë gjithashtu mundësinë të festojnë personalisht një përvojë të veçantë që po zhvillohet në Apple Park në ditën e hapjes. WWDC 2023 do të na japë mundësinë të zbulojmë lajmet më të fundit që vijnë për iOS, iPadOS, macOS, watchOS dhe tvOS.

Apple WWDC 2023: çfarë të presësh nga eventi
“WWDC është një nga periudhat tona të preferuara të vitit në Apple sepse është një mundësi për t’u lidhur me zhvilluesit e talentuar nga e gjithë bota që e bëjnë këtë komunitet kaq të mahnitshëm,” tha Susan Prescott, nënkryetare e Apple për marrëdhëniet me klientët. me zhvilluesit në një shkallë globale.

“WWDC23 do të jetë më i madhi dhe më emocionuesi ynë deri më tani, dhe ne mezi presim të shohim shumë prej jush në internet dhe personalisht në këtë ngjarje shumë të veçantë!”

Programi i këtij viti, përveç njoftimeve kryesore të përbashkëta, do të përfshijë sesione, laboratorë një-në-një dhe mundësi për të bashkëvepruar me inxhinierët e Apple dhe zhvilluesit e tjerë.

Së fundi, rasti do të jetë i dobishëm për të mbështetur zhvilluesit studentë përmes Swift Student Challenge, një nga programet e shumta të përgatitura nga Apple me synimin për të ngritur lart zhvilluesit aspirantë të të gjitha moshave që e duan botën e programimit.


This is a companion discussion topic for the original entry at https://zero1.al/2023/03/29/wwdc-2023-zyrtare-apple-konfirmon-eventin-e-qershorit/