WhatsApp: tani mund të bëni pin mesazhet në biseda

Pas mesazheve zanore me vetëshkatërrim, një tjetër veçori e re dhe interesante është shfaqur në WhatsApp, e cila me siguri do t’i kënaqë të gjithë ata që ende nuk i shohin të kënaqshme opsionet e ofruara për të mbajtur shënimet e mesazheve të rëndësishme ose që në çdo rast kanë nevojë për mjete shtesë të dobishme për këtë qëllim. . Në fakt, orët e fundit aplikacionit të famshëm të mesazheve në pronësi të Metës i është shtuar funksioni pin.

WhatsApp ju lejon të bëni pin mesazhet në chat
Duke hyrë në më shumë detaje, funksionaliteti ju lejon të vendosni një mesazh në krye të bisedës, si në biseda individuale ashtu edhe në grup, për një maksimum prej 30 ditësh, në mënyrë që të keni gjithmonë informacione specifike qartësisht të dukshme, që supozohet se konsiderohen të rëndësishme.

Përdorimi i funksionit është shumë i thjeshtë: thjesht shtypni dhe mbani mesazhin mbi të cilin dëshironi të veproni dhe zgjidhni opsionin Pin nga menyja që shfaqet.

Kohëzgjatja e parazgjedhur e kunjave është 7 ditë, por siç parashikohet mund të ndryshohet duke filluar nga 24 orë deri në maksimum 30 ditë.

Ju mund të pin pothuajse çdo mesazh, duke përfshirë sondazhet, imazhet dhe videot. Për më tepër, administratorët e bisedës në grup mund të vendosin ta bëjnë një pin të dukshëm vetëm për përdoruesit e së njëjtës rang. Për momentin nuk është e qartë nëse do të jetë e mundur të veprohet në kanalet në të ardhmen.

Duhet mbajtur parasysh se funksioni ishte tashmë i pranishëm në Meta, në Facebook Messenger dhe tashmë është i disponueshëm prej disa kohësh në shumë aplikacione të tjera të mesazheve, si në rastin e Telegramit.


This is a companion discussion topic for the original entry at https://zero1.al/2023/12/13/whatsapp-tani-mund-te-beni-pin-mesazhet-ne-biseda/