Whatsapp, së shpejti do të mbërrijë funksioni për të redaktuar mesazhet e dërguara

Pak orë pas publikimit të thashethemeve sipas të cilave Whatsapp po punon në Newsletter, dalin përditësime të reja për mundësinë e modifikimit të mesazheve të dërguara, siç ndodh në iMessage dhe Telegram.

Thashethemet e para u publikuan në internet vitin e kaluar, por siç e pamë, ende nuk ka parë dritë.

Një raport i ri i publikuar nga WABetaInfo raporton se versioni më i fundit beta i Whatsapp për iPhone ka mundësuar mundësinë e redaktimit të mesazheve për një grup të vogël përdoruesish. Operacioni do të ishte i ngjashëm me homologun e Android: ata me fat duhet të bëjnë është të prekin një mesazh dhe më pas të prekin butonin “Ndrysho” nga menyja rënëse.

Megjithatë, do të ketë shumë ndryshime në krahasim me Telegram: Whatsapp do të japë mundësinë për të modifikuar mesazhet vetëm në 15 minuta pas dërgimit, siç është rasti me iMessage.

Ndryshe nga aplikacioni i mesazheve i markës Apple, megjithatë, historia e ndryshimeve nuk do të jetë e dukshme, por vetëm një etiketë e përgjithshme “e modifikuar”. Të paktën në versionin e parë, megjithatë, opsioni do të ishte aktiv vetëm për. mesazhe me tekst: titrat e imazheve, videove dhe dokumenteve nuk mund të modifikohen.

Nuk ka asnjë informacion për datën e mundshme të nisjes së përditësimit, por duke pasur parasysh se tashmë është aktivizuar për abonentët e programit beta, nuk mund të mungonte shumë.


This is a companion discussion topic for the original entry at https://zero1.al/2023/02/23/whatsapp-se-shpejti-do-te-mberrije-funksioni-per-te-redaktuar-mesazhet-e-derguara/