WhatsApp përmirëson sondazhet në versionin më të fundit beta të Android dhe iOS

Disa orë pas shpërndarjes së lajmeve të rëndësishme në WhatsApp në lidhje me menaxhimin e grupeve, shërbimi i mesazheve Meta pasurohet me një tjetër veçori veçanërisht të dobishme, megjithëse përkohësisht ende në beta. Në të vërtetë, brenda përditësimeve më të fundit për testuesit në Android dhe iOS, ka mbërritur një veçori për të përmirësuar sondazhet.

WhatsApp përmirëson sondazhet
Siç raportohet nga ndjekësit e vëmendshëm të WABetaInfo, brenda 2.23.6.16 beta për Android dhe 23.6.0.72 beta për iOS më në fund ekziston mundësia për të kufizuar përgjigjet ndaj sondazheve në një opsion të vetëm. Në këtë mënyrë, përdoruesit do të detyrohen të zgjedhin një zë midis atyre të disponueshëm, duke kontribuar në saktësinë më të madhe të rezultateve veçanërisht në bisedat në grup të mbushura me kontakte.

Kjo është në thelb një risi e vogël, e cila ka kohë që është në punë sipas deklaratave të tipsterëve. Në rastin konkret të beta për Android, megjithatë, ajo shoqërohet me një rregullim të rasteve të rrëzimit kritik të aplikacionit; me sa duket, ishte një defekt nga ana e serverit që më vonë u rregullua nga teknikët e WhatsApp. Megjithatë, ky rregullim do të vijë së bashku me veçorinë e re për sondazhet; prandaj, do të jetë e nevojshme të prisni edhe disa javë përpara se të mund të përdorni shërbimin e bisedës pa probleme dhe, mbi të gjitha, me një përvojë të përmirësuar të përdoruesit në bisedat në grup.

Lajmet vijnë edhe për Windows
Në të njëjtën ditë, sot, ne vumë re disponueshmërinë e një përditësimi për WhatsApp në Windows, me të cilin Meta më në fund prezanton thirrjet grupore të enkriptuara nga fundi në fund dhe rrit kufirin maksimal të përdoruesit për thirrjet audio dhe video, përkatësisht në 32 dhe 8. njerëz, po aq sa është e mundur tashmë në celular.


This is a companion discussion topic for the original entry at https://zero1.al/2023/03/23/whatsapp-permireson-sondazhet-ne-versionin-me-te-fundit-beta-te-android-dhe-ios/