WhatsApp nuk do të funksionojë më në këta smartphone Android dhe iPhone

WhatsApp, përditësim pas përditësimit, po lëshon disa veçori të reja të dobishme për të përmbushur të gjitha nevojat e mundshme të përdoruesve. Në mënyrë që ky supozim të respektohet, është e rëndësishme që terminali në të cilin është instaluar aplikacioni të përmbushë pritshmëritë.

Zhvilluesit duan të sigurohen që shërbimi të garantojë efektivitet dhe besueshmëri të plotë gjatë funksionimit, por, me një sërë përditësimesh, është e natyrshme që disa pajisje të vjetra të mos jenë më në gjendje të “vazhdojnë”. Pikërisht për shkak të kësaj, mbështetja e WhatsApp do të ndërpritet.

Këta telefona inteligjentë do t’i thonë lamtumirë WhatsApp
Këtu është lista e plotë e telefonave inteligjentë në të cilët WhatsApp do të ndalojë së punuari nga 31 dhjetori:

iPhone 5c
Archos 53 Platinum
Grand S Flex ZTE
Grand X Quad V987 ZTE
HTC Desire 500
Huawei Ascend D
Huawei Ascend D1
Huawei Ascend D2
Huawei Ascend G740
Huawei Ascend Mate
Huawei Ascend P1
Quad XL
Lenovo A820
LG Enact
LG Lucid 2
LG Optimus 4X HD
LG Optimus F3
LG Optimus F3Q
LG Optimus F5
LG Optimus F6
LG Optimus F7
LG Optimus L2 II
LG Optimus L3 II
LG Optimus L3 II Dual
LG Optimus L4 II
LG Optimus L4 II Dual
LG Optimus L5
LG Optimus L5 Dual
LG Optimus L5 II
LG Optimus L7
LG Optimus L7 II
LG Optimus L7 II Dual
LG Optimus Nitro HD
Memo ZTE V956
Samsung Galaxy Ace 2
Samsung Galaxy Core
Samsung Galaxy S2
Samsung Galaxy S3 mini
Samsung Galaxy Trend II
Samsung Galaxy Trend Lite
Samsung Galaxy Xcover 2
Sony Xperia Arc S
Sony Xperia miro
Sony Xperia Neo L
Wiko Cink Five
Wiko Darknight ZT


This is a companion discussion topic for the original entry at https://zero1.al/2023/04/12/whatsapp-nuk-do-te-funksionoje-me-ne-keta-smartphone-android-dhe-iphone/