WhatsApp: ndërfaqja e re për Android është në dispozicion

WhatsApp ka zhvilluar një ndërfaqe të re për aplikacionin e saj Android prej disa kohësh, e cila synon ta bëjë përvojën e përdoruesit më konsistente me versionin iOS, i cili mund të mbështetet në një UI dukshëm më të organizuar dhe më të strukturuar. Tani, më në fund, pritja ka mbaruar dhe ndërfaqja e re është më në fund e disponueshme.

WhatsApp: ndërfaqe e re për Android me versionin beta më të fundit
Në fakt, me versionin beta më të fundit të WhatsApp për Android, versionin 2.23.21.12, i disponueshëm në Google Play Store, ndërfaqja e re është vënë në dispozicion për një numër të kufizuar përdoruesish. E njëjta UI mund të përdoret gjithashtu nga një numër i kufizuar testues beta që instalojnë përditësimin më të fundit beta të WhatsApp Business.

Siç shihet në pamjet e ekranit të bashkangjitura më poshtë, në të njëjtën mënyrë si ajo që propozohet në iOS, WhatsApp për Android do të ketë ikona për të hyrë në seksionet kryesore të aplikacionit, p.sh. biseda, telefonatat, përditësimet dhe komuniteti, të gjitha të vendosura në shiritin e poshtëm. Në vend të kësaj, butoni për të filluar një bisedë të re do të mbetet në fund dhe nuk do të zhvendoset në krye siç propozohet në iPhone.

Në pjesën e sipërme, butoni për shkrepjen e fotografive dhe regjistrimin e videove dhe ai për kryerjen e kërkimit vazhdojnë të qëndrojnë, krahas ikonës për të hyrë në cilësimet.

Duhet mbajtur parasysh se, së bashku me veçorinë e re në fjalë, versioni 2.23.21.12 i WhatsApp beta për Android sjell edhe një veçori tjetër të re: një veçori të re për ngjarjet në biseda. Ky është një veprim i ri në menynë e ndarjes së bisedave që përfshin një lidhje me ngjarjet dhe ju lejon të krijoni të reja me një emër specifik dhe të zgjidhni kur të merrni sinjalizime.


This is a companion discussion topic for the original entry at https://zero1.al/2023/10/12/whatsapp-nderfaqja-e-re-per-android-eshte-ne-dispozicion/