Whatsapp: mesazhet zanore kalimtare tani do të mund të dëgjohen vetëm një herë

Më shumë lajme nga fronti i Whatsapp. Blogu popullor WABetaInfo ka njoftuar se përdoruesit së shpejti do të kenë mundësinë për të hyrë në mesazhe zanore kalimtare.

Sipas asaj që doli nga beta 2.22.25.20 e Whatsapp për Android, zhvilluesit e Meta thuhet se po punojnë për një funksion të ri i cili, duke marrë mesazhe kalimtare, do t’ju lejojë të dërgoni mesazhe zanore për t’u dëgjuar vetëm një herë.

Në pamjen e ekranit që gjeni në cale tregohet gjithashtu se si do të shfaqen këto mesazhe të reja, për të cilat, megjithatë, nuk dihet shumë. I njëjti blog – i cili ka qenë gjithmonë shumë i përditësuar në frontin e Whatsapp – raporton se edhe dhjetorin e kaluar 2022 kishte gjetur referenca për funksionin që duhet të rifillojë gjerësisht funksionimin e fotove dhe videove kalimtare, të cilat mund të hapen vetëm një herë dhe më pas të zhduken.

Është e qartë se ky është një evolucion natyror i një veçorie tashmë të disponueshme dhe të përdorur gjerësisht nga përdoruesit, dhe do të rrisë më tej privatësinë dhe sigurinë e komunikimeve pasi pasi të dëgjohen ato nuk mund të riprodhohen më.

Nuk ka informacion për datën e lëshimit, por Meta ka shumë hekura në zjarr për aplikacionin e saj të mesazheve të çastit. Vetëm së fundmi janë prezantuar shumë funksione të reja për grupet Whatsapp, ndërsa dje është hapur llogaria Whatsapp Whatsapp e cila do t’ju mundësojë të zbuloni funksionet e reja.


This is a companion discussion topic for the original entry at https://zero1.al/2023/03/24/whatsapp-mesazhet-zanore-kalimtare-tani-do-te-mund-te-degjohen-vetem-nje-here/