WhatsApp i disponueshëm për WearOS 3

Një ditë tjetër, më shumë lajme të mëdha për WhatsApp. Shërbimi i mesazheve pak ditë më parë pa fillimin e shpërndarjes për një veçori që ju lejon të dërgoni mesazhe në numra të panjohur, pra që nuk ruhen në librin tuaj të adresave. Sot, megjithatë, Meta njoftoi se aplikacioni do të mbështetet zyrtarisht nga orët inteligjente Wear OS duke filluar nga sot, me kusht që të jetë përsëritja e tretë e sistemit operativ për orët.

WhatsApp vjen në Wear OS 3
Aplikacioni zyrtar WhatsApp për orët inteligjente do t’i lejojë përdoruesit të fillojnë biseda të reja, t’u përgjigjen mesazheve dhe t’u përgjigjen thirrjeve nga kyçi i dorës, për të mos përmendur aftësinë për t’u përgjigjur me mesazhe zanore, emoji, tekst të thjeshtë dhe përgjigje të shpejta. Përveç kësaj, ata që posedojnë një orë Wear OS 3 të përputhshme me LTE do të jenë gjithashtu në gjendje të përgjigjen pa e pasur telefonin në dorë, të lidhur direkt me orën inteligjente.

Koha e kësaj risie është e rëndësishme: ngjarja Samsung Unpacked është afër dhe, ka shumë të ngjarë, do të shohim gjithashtu prezantimin e orëve të reja Samsung Galaxy Watch 6, ndoshta të parat që do të përdorin Wear OS 4. Me këtë risi, sistemi operativ i Google në shtëpi do të bëhet edhe më tërheqës dhe, kush e di, ndoshta ata që duan një orë të re inteligjente për Galaxy Watch 6.

Lëshimi i WhatsApp në Wear OS 3 po ndodh globalisht këto ditë dhe me shumë gjasa do të kërkojë disa javë pritje për disa përdorues.


This is a companion discussion topic for the original entry at https://zero1.al/2023/07/20/whatsapp-i-disponueshem-per-wearos-3/