WhatsApp: funksion i ri për sticker të personalizuara në iOS

Pas shtimit të mjeteve të reja për formatimin e tekstit, WhatsApp po zbaton një mjet të ri për krijimin e ngjitësve të personalizuar në iOS 17 dhe versionet e mëvonshme, të cilat me siguri do të kënaqin të gjithë përdoruesit më të pasionuar të aplikacionit të famshëm të mesazheve.

WhatsApp: mjet i ri për krijimin e ngjitësve të personalizuar në iPhone
Më parë, mund të krijonit ngjitëse duke zvarritur dhe hedhur imazhe nga galeria iOS në aplikacion, por falë funksionit të ri bëhet i mundur krijimi i ngjitësve edhe më tërheqës, me mundësinë për të vizatuar mbi imazhet e përdorura për këtë qëllim, për të shtuar tekste. dhe madje aplikoni ngjitëse shtesë ekzistuese.

Prandaj, për të krijuar një ngjitëse nga një imazh ekzistues, duhet të hapni shiritin e ngjitëseve, të zgjidhni artikullin “Krijo ngjitëse” dhe më pas të zgjidhni një imazh nga galeria juaj. Më pas mund t’i personalizoni ngjitësit duke zgjedhur një prerje, duke shtuar tekst dhe duke vizatuar mbi të. Ekziston gjithashtu mundësia për të redaktuar çdo version të krijuar më parë duke hapur shiritin, duke mbajtur të shtypur ngjitësin që dëshironi të redaktoni dhe më pas duke zgjedhur opsionin “Redakto ngjitësin”.

Duhet të kihet parasysh se WhatsApp Web kishte zbatuar më parë një funksionalitet të ngjashëm, por sigurisht mundësia e krijimit të afisheve të personalizuara përmes aplikacionit celular është shumë më praktike.

E vetmja gjë për t’u marrë parasysh, në lidhje me funksionin e ri, është se nëse pajisja në përdorim ka një version të sistemit operativ përpara iOS 17, ngjitësit mund të modifikohen vetëm dhe të mos krijohen, ndërsa përdoruesit e Android mund të shikojnë dhe të reagojnë vetëm ndaj personalizuar ngjitëse, të paktën për momentin.


This is a companion discussion topic for the original entry at https://zero1.al/2024/01/12/whatsapp-funksion-i-ri-per-sticker-te-personalizuara-ne-ios/