Whatsapp është përditësuar në Android: shumë lajme për aplikacionin e mesazheve

Ndërsa mbërrijnë lajmet se Whatsapp po punon për transkriptimin e mesazheve zanore, në Android është lançuar një version i ri i aplikacionit më të njohur të mesazheve të çastit në treg, i cili sjell me vete katër risi të rëndësishme.

Këtu është ndryshimi zyrtar:

-Tani mund të shtoni titra në dokumentet që dërgoni.
-Kemi rritur kufirin e karaktereve për temën dhe përshkrimin e grupeve për t’ju lejuar t’i përshkruani më mirë ato.
-Tani mund të dërgoni deri në 100 foto ose video në të njëjtën kohë (nga kufiri i mëparshëm prej 30).
-Tani mund të krijoni avatarët tuaj dhe t’i përdorni ato si ngjitëse dhe fotografi të profilit. Për të filluar, shkoni te Settings > Avatars.

Veçanërisht interesante është rritja e kufirit në 100 foto dhe video për dërgimin e përmbajtjes multimediale në një mesazh të vetëm, krahasuar me 30 të mëparshmet. Kjo është një risi veçanërisht e dobishme në vendin e punës, pasi Whatsapp përdoret nga gjithnjë e më shumë njerëz edhe për shkëmbimin e skedarëve të punës.

Disa javë më parë, Whatsapp gjithashtu revolucionarizoi përditësimet e statusit me futjen e mbështetjes për shënimet zanore. Gjithashtu në këtë drejtim, së fundmi ka mbërritur edhe lajmi se aplikacioni Meta së shpejti mund t’i lejojë përdoruesit të transkriptojnë mesazhet zanore të marra nga përdoruesit.


This is a companion discussion topic for the original entry at https://zero1.al/2023/02/15/whatsapp-eshte-perditesuar-ne-android-shume-lajme-per-aplikacionin-e-mesazheve/