Twitter: keni dy orë kohë për të redaktuar postimet

Një javë pas zgjerimit të Community Notes, një veçori Twitter e krijuar për kontrollin e fakteve të imazheve dhe videove të kryera drejtpërdrejt nga përdoruesit, platforma sociale në pronësi të Elon Musk prezanton një risi të rëndësishme për butonin e redaktimit, i lançuar vjeshtën e kaluar për abonentët e Twitter Blue. Ndërsa më parë ndryshimet në tweet lejoheshin brenda 30 minutave nga publikimi, nga këto orë koha e disponueshme është dyfishuar në një orë.

Twitter zgjeron dritaren e modifikimit të tweet-eve
Ky lajm është bërë i ditur nga vetë llogaria zyrtare e Twitter Blue, e cila në të njëjtën kohë konfirmon qëndrueshmërinë e funksionit që qëndron pas murit të pagesës së abonimit, ndonëse në mënyrë indirekte. Në të njëjtën kohë, faqja e mbështetjes për Twitter Blue është përditësuar në mënyrë që të gjithë të jenë të vetëdijshëm për kufirin e ri prej një ore kur kërkojnë kanalet e duhura.

Ky është një ndryshim i vogël mjaft i jashtëzakonshëm, i cili megjithatë nuk ka gjasa të shtyjë një numër më të madh përdoruesish të abonohen në Blue. Nën fillin e rihapur natën italiane sot, 7 qershor 2023, disa përdorues nga e njëjta kompani u ankuan për mosdisponueshmërinë e disa veçorive, pavarësisht se llogaria e tyre kishte një çek blu dhe ishte regjistruar në Blue.

Me pak fjalë, megjithë futjen e këtij ndryshimi interesant, nuk pritet një rritje e abonentëve. Elon Musk sigurisht që ka surpriza të tjera pranë qoshes dhe mashtron mëngët për t’i hedhur në tavolinë, por atyre do t’ju duhet ende pak kohë përpara se të zbarkojnë zyrtarisht në rrjetin social të zogut blu.

Ende duke folur për Twitter, a e dini se Linda Yaccarino është tani CEO e re?


This is a companion discussion topic for the original entry at https://zero1.al/2023/06/07/twitter-keni-deri-ne-dy-ore-kohe-per-te-redaktuar-postimet/