Twitter Blue, versioni me pagesë i dëshiruar nga Musk, debuton në Android

Twitter Blue, shërbimi premium i abonimit për Twitter shumë i dëshiruar nga pronari i ri Elon Musk i cili tashmë ka sjellë disa probleme në kompani, debutoi edhe në SHBA në Android.

Ashtu si në iOS, për të përdorur Twitter Blue në telefonat inteligjentë duhet të paguani 11 dollarë, 3 më shumë se 8 që ju nevojiten për të përdorur shërbimet shtesë në PC. Këto të fundit përfshijnë videon HD, dukshmërinë me përparësi në përgjigje dhe mbi të gjitha kontrollin famëkeq të “verifikuar” blu. Në të ardhmen do të ketë gjithashtu një ulje në sasinë e reklamave që do të shikohen në krahasim me jo-abonentët, një tjetër veçori e reklamuar prej kohësh nga Musk, por ende e padisponueshme në aplikacion për përdoruesit që paguajnë.

Shërbimi nuk është i disponueshëm në shumicën e pjesëve të botës dhe aktualisht vetëm përdoruesit e Twitter në SHBA, MB, Kanada, Zelandën e Re dhe Japoni mund të abonohen.


This is a companion discussion topic for the original entry at https://zero1.al/2023/01/21/twitter-blue-versioni-me-pagese-i-deshiruar-nga-musk-debuton-ne-android/