Top dhjetë aplikacionet e lojërave më të shkarkuara në botë në 2022

Në vitin 2022, tregu i aplikacioneve celulare vazhdoi të rritet me një ritëm të shpejtë, me miliarda përdorues që shkarkojnë dhe luajnë lojërat e tyre të preferuara në smartphone dhe tablet. Në këtë galeri fotografish, ne do të eksplorojmë 10 aplikacionet më të shkarkuara të lojërave në mbarë botën gjatë vitit, duke treguar se si përdoruesit e kanë kaluar kohën e tyre të lirë me këto aplikacione emocionuese dhe tërheqëse. Me një shumëllojshmëri zhanresh nga lojërat arcade te enigmat, te RPG-të te lojërat strategjike, sigurisht që do të ketë diçka për të gjithë në listë.

10) Bridge Race, 107 milionë shkarkime
9) Garena Free Fire, 109 milionë shkarkime
8) Merge & Fight, 110 milion shkarkime
7) FIFA Mobile, 111 milionë shkarkime
6) 8 Ball Pool, 120 milion shkarkime
5) Race Master 3D, 128 milionë shkarkime
4) Candy Crush Saga, 138 milionë shkarkime
3) Roblox, 208 milionë shkarkime
2) Stumble Guys, 254 milionë shkarkime
1) Subway Surfers, 304 milionë shkarkime


This is a companion discussion topic for the original entry at https://zero1.al/2023/02/09/top-dhjete-aplikacionet-e-lojerave-me-te-shkarkuara-ne-bote-ne-2022/