Tinder, mbërrin lundrimi i fshehtë: çfarë është dhe si funksionon?

Tinder punon për të bërë përvojën e përdoruesit edhe më të sigurt midis ndeshjeve. Me rastin e Ditës së Internetit të Sigurt, më i dalluar i takimeve në internet ka njoftuar një sërë veçori shumë interesante.

Ndër të gjitha, spikat “Modaliteti i shfletimit incognito”, i cili ju lejon të pëlqeni ose të mos pëlqeni, por t’ua tregon profilin vetëm ata që ju kanë pëlqyer. Funksioni është krijuar për të siguruar privatësi për ata që përdorin Tinder dhe është i disponueshëm vetëm për përdoruesit e programeve Tinder+, Gold dhe Premium.

Megjithatë, ka edhe një funksion i riimit të profilit që ju lejon të zgjidhni atë që dëshironi të shihni në Tinder. Në thelb, kur lëviz nëpër, profilei bën profilin e tij nuk mund të bllokojë përgjithmonë për shfaqjen e tij përsëri: nëse shikon llogarinë e një ish-i ose një kolegumbull, për she .

Tinder po punon gjithashtu për të bërë më të lehtë raportimin e veprimeve të papërshtatshme me një veçori të re që ju lejon të raptoni mesazhe fyese nga biseda te ekipi i moderatorit. Kësaj i janë shtuarsimet e “A ju shqetëson?” ose “A je i sigurt?” të cilat janë përpara se të dërgohet një mesazh që deklaron nga algoritmet


This is a companion discussion topic for the original entry at https://zero1.al/2023/02/07/tinder-mberrin-lundrimi-i-fshehte-cfare-eshte-dhe-si-funksionon/