TikTok fokusohet në shopping: nga sot është e mundur të blini produkte përmes feed-it

Me sa duket nuk ka vetëm abonime për krijuesit që vijnë në TikTok: platforma sociale e shtëpisë ByteDance ka filluar të marrë një funksion të ri pagese brenda aplikacionit në Shtetet e Bashkuara për të blerë produktet tuaja të preferuara drejtpërdrejt përmes furnizimit të shfaqur për përdoruesit.

Siç vërehet nga portali AdAge, rrjeti social kinez do t’u ofrojë përdoruesve të tij një veçori të dedikuar ekskluzivisht për pagesat përmes aplikacionit për të blerë produkte të llojeve të ndryshme me vetëm disa prekje. Operacioni është mjaft i thjeshtë dhe ndjek një veçori të ngjashme që është propozuar në Instagram për disa vite dhe, çuditërisht, tani po anulohet: një markë do të jetë në gjendje të shfaqë një ikonë në formë çanta në profil, në mënyrë që përdoruesit të mund të eksplorojnë një produkt. katalog direkt nëpërmjet TikTok.

Prandaj, katalogu do të tregojë imazhe të shërbimeve, pajisjeve ose mallrave të shitura, si dhe video reklamuese, përshkrime dhe, natyrisht, listën e çmimeve me çdo zbritje përkatëse. Për momentin, duhet theksuar se funksioni është i disponueshëm ekskluzivisht për disa marka të ftuara drejtpërdrejt nga ByteDance për ta testuar atë në TikTok. Në të ardhmen, megjithatë, mund të gjejë hapësirë ​​në të gjithë botën falë bashkëpunimit me më shumë realitete komerciale.

Duke pasur parasysh mungesën e suksesit të së njëjtës veçori në rastin e Instagramit, ndoshta TikTok do të veprojë me kujdes, megjithëse duhet pranuar se popullariteti më i madh i këtij rrjeti social mund të luajë një rol kyç në përcaktimin e potencialit të këtij seksioni të ri të dedikuar. te Shopping.


This is a companion discussion topic for the original entry at https://zero1.al/2023/02/17/tiktok-fokusohet-ne-shopping-nga-sot-eshte-e-mundur-te-blini-produkte-permes-feed-it/