The Outlast Trials tani është Gold dhe gati për publikim në mars

Përvoja e tmerrshme e Red Barrels, The Outlast Trials, më në fund arrin në publikimin e plotë më 5 mars. Studio ka bërë të ditur se loja është bërë e artë, ndaj nuk do të ketë më vonesa në përballjen me neveritë që banojnë në fshat, vetëm apo në shoqëri.

Lajmi i mirë është se, përveç përfundimit të periudhës së hyrjes së hershme, versionet e konsolës do të mbërrijnë gjithashtu më 5 mars, siç është premtuar nga zhvilluesit.

Ndërsa Provat Outlast mund të shijohen në modalitetin me një lojtar, në rishikimin tonë të Qasjes së Hershme, ne zbuluam se përvoja është shumë më e këndshme nëse keni (deri në) tre shokë të tjerë të skuadrës për të përfunduar misionet dhe për t’u përballur me monstra.
Do të provoni The Outlast Trials 1.0?


This is a companion discussion topic for the original entry at https://zero1.al/2024/02/13/the-outlast-trials-tani-eshte-gold-dhe-gati-per-publikim-ne-mars/