Telegram sjell përkthyes në kohë reale në chat, por vetëm për këta përdoruesit

Në të njëjtën kohë me lançimin e versionit të ri të Telegram, në blogun zyrtar të aplikacionit të mesazheve të çastit ka mbërritur edhe njoftimi klasik për shtyp që përmbledh të gjitha risitë e prezantuara me përditësimin, dhe ka kaq shumë.

Abonentët e Telegram Premium do të kenë mundësinë të aksesojnë një përkthyes në kohë reale, i cili në iOS dhe Android do të shfaqë një shirit në krye të bisedës që lejon që e gjithë biseda të përkthehet në kohë reale. Të gjithë përdoruesit, nga ana tjetër, mund të përkthejnë mesazhe individuale duke i zgjedhur ato dhe duke shtypur butonin “Përkthe”.

Telegram ka zbatuar gjithashtu aftësinë për të kthyer çdo ngjitës ose emoji të animuar në një fotografi profili për llogaritë, grupet dhe kanalet. Megjithatë, sa i përket mesazheve, ngjitësit dhe emoji-t ndahen në kategori: thjesht shtypni dhe mbani një emoji për ta zmadhuar dhe hidhini një sy përpara se ta dërgoni.

Paneli i Cilësimeve të shkarkimit tani tregon gjithashtu një grafik të detajuar byrek që ju lejon të aksesoni informacionin mbi përdorimin e rrjetit në mënyrë që të rregulloni cilësimet bazuar në planin tuaj të të dhënave.

Përditësimi mund të shkarkohet drejtpërdrejt nga Dyqani i Aplikacioneve iOS ose nga Dyqani i Play Android falas. Është padyshim një paketë risi shumë interesante. Çfarë mendoni ju? Na tregoni përmes komenteve.


This is a companion discussion topic for the original entry at https://zero1.al/2023/02/06/telegram-sjell-perkthyes-ne-kohe-reale-ne-chat-por-vetem-per-keta-perdoruesit/