Stephen King kundër Twitter-it “të ri”, ja si i përgjigjet Elon Musk

Pas përplasjes mes Stephen King dhe Elon Musk disa muaj më parë, në të cilën shkrimtari legjendar kishte kërcënuar se do të largohej nga platforma në rast të debutimit të një abonimi prej 20 dollarësh në muaj, krijuesi i IT-së ka sulmoi sërish rrjetin social,

King, në një postim në Twitter të postuar disa orë më parë dhe i cili tashmë ka arritur mbi 4.9 milionë shikime dhe mijëra pëlqime dhe retweet, deklaroi troç se “Twitter është si një lagje dikur e bukur që është bërë e rrënuar dhe disi kërcënuese”. Një ngjashmëri që është pritur në mënyrë të përzier nga shumëkush: disa e kanë tallur, të tjerë i kanë kërkuar sërish të largohet nga rrjeti social (edhe pse profili i tij është ndër të verifikuarit dhe për rrjedhojë edhe ndër Twitter Blue që paguajnë).

Menjëherë ka mbërritur përgjigja sarkastike dhe ironike e Elon Musk, i cili e ka ftuar të mos e komplimentojë.

Ditët e fundit Elon Musk ka zëvendësuar logon e Twitter me atë të Dogecoin dhe pas më shumë se 24 orësh në të cilat Shiba Inu u pa duke u lidhur me faqen, zogu ikonë që ka shoqëruar gjithmonë rrjetin social është rikthyer. Kjo zgjedhje ka ngjallur edhe mjaft polemika mes përdoruesve, të cilët e kanë akuzuar Musk për tregtim brenda.


This is a companion discussion topic for the original entry at https://zero1.al/2023/04/07/stephen-king-kunder-twitter-it-te-ri-ja-si-i-pergjigjet-elon-musk/