Stellar Blade: zbulohet data e lançimit

Stellar Blade ka qenë pak mister për ne për një kohë. Duke ardhur nga Shift-Up dhe Sony, loja fokusohet tek ju duke luajtur si Eva në një mision për të shpëtuar njerëzimin nga zhdukja.

Ai përmban disa luftime hack-and-slash me disa lloje interesante të armikut. Është më e krahasueshme me diçka si NieR, nëse do të duhej ta krahasonim me ndonjë gjë, por ende nuk kemi parë shumë Stellar Blade.

Loja është në dispozicion për para-porosi javën e ardhshme dhe do të dalë më 26 prill për PS5. Shikoni trailerin më poshtë:


This is a companion discussion topic for the original entry at https://zero1.al/2024/02/01/stellar-blade-zbulohet-data-e-lancimit/