Snapdragon do të jetë në të gjithë smartfonët e ardhshëm të Sony

Qualcomm Technologies ka njoftuar se ka zgjeruar bashkëpunimin e saj me Sony për të pajisur smartfonët e ardhshëm Sony me platformat Snapdragon.

Kompanitë kanë rënë dakord të punojnë së bashku në gjeneratat e ardhshme të telefonave inteligjentë të nivelit të lartë dhe të mesëm. “Ne jemi të emocionuar që vazhdojmë të punojmë me partnerin tonë të gjatë Sony për të sjellë gjeneratën e ardhshme të teknologjive premium celular te konsumatorët,” tha O.H. Kwon, Zëvendës President i Lartë i Qualcomm CDMA Technologies dhe President i Qualcomm APAC.

“Ky bashkëpunim paraqet një mundësi emocionuese për ne për të ofruar përvoja inovative të përdoruesve për të ndihmuar në përmbushjen e nevojave të konsumatorëve globalisht.”

Tsutomu Hamaguchi, Shef i Njësisë së Biznesit të Komunikimeve Mobile në Sony Corporation, komentoi: “Xperia 1 V, smartfoni më i fundit kryesor i Sony i mundësuar nga platforma celulare Snapdragon 8 Gen 2, është pritur shumë mirë nga klientët. Është koha për të vazhduar partneritetin tonë me Qualcomm Teknologjitë për të ofruar përvoja premium dhe bindëse në telefonat inteligjentë të ardhshëm të mundësuar nga procesorët Snapdragon. Ne po dëgjojmë gjithmonë klientët tanë për të zhvilluar teknologji të avancuara që plotësojnë dhe tejkalojnë pritshmëritë e tyre dhe besojmë se Qualcomm Technologies do të na ndihmojë të vazhdojmë të udhëheqim industrinë përpara”. .


This is a companion discussion topic for the original entry at https://zero1.al/2023/06/24/snapdragon-do-te-jete-ne-te-gjithe-smartfonet-e-ardhshem-te-sony/