Snapchat, chatbot My AI i disponueshëm për të gjithë

Shkurtin e kaluar, Snapchat përfshiu ChatGPT brenda abonimit Plus përmes My AI, një chatbot i bazuar në GPT-3.5 që lejon përdoruesit të dialogojnë lirshëm me inteligjencën artificiale brenda platformës sociale amerikane. Pas një faze të gjatë testimi, e cila kërkonte gjithashtu ndërhyrje të synuar për të futur filtrat dhe kufijtë e përdorimit, Snapchat njofton disponueshmërinë globale dhe falas të chatbot-it, edhe pa pasur nevojë të regjistroheni në Snapchat+.

Snapchat liron chatbot-in e tij
Thjesht përmendeni atë duke shkruar @myai në çdo bisedë për ta lejuar atë të bashkohet dhe të bisedojë me këdo në bisedë. Ndër aktivitetet e mundshme, për shembull, AI ime gjen vende të rekomanduara në Snap Map dhe i përfshin ato në Lentet përkatëse. Ose përsëri, inteligjenca artificiale në fjalë ju lejon të krijoni dhe gjeni mijëra Bitmoji unike të personalizuara.

Snapchat thotë se ata kanë bërë përparime në rregullimin e mirë të chatbot-it dhe duke u siguruar që ai të veprojë siç duhet. Sipas vlerësimeve të stafit, deri më sot 99,5% e përgjigjeve të Inteligjencës Artificiale të Mia përputhen me udhëzimet e komunitetit dhe, nëse nuk ju pëlqen një përgjigje, gjithmonë mund ta raportoni atë nëpërmjet mjetit të dedikuar të komenteve.

Vetë Snap shkruan:

“My AI është larg të qenit perfekt, por ne kemi bërë tashmë shumë përparim. […] Ne do të vazhdojmë t’i përdorim këto zbulime të hershme për ta bërë AI një përvojë më të sigurt, më të këndshme dhe të dobishme. Mezi presim të dëgjojmë mendimet tuaja për të.”


This is a companion discussion topic for the original entry at https://zero1.al/2023/04/20/snapchat-chatbot-my-ai-i-disponueshem-per-te-gjithe/