Smartfoni ekskluziv Coca-Cola mund të blihet vetëm në një vend të botës

Smartphone i firmosur Coca-Cola
Koleksionistë nga e gjithë bota me siguri do të jenë të interesuar për atë që duket të jetë një gjë e rrallë. Ky është telefoni inteligjent Realme 10 Pro 5G Coca-Cola Edition.

Smartphone shitet vetëm në një vend
Aktualisht smartfoni mund të blihet vetëm në tregun indian. Nuk dihet nëse kjo do të mbetet ekskluzive e atij vendi apo nëse Realme 10 Pro 5G Coca-Cola Edition do të shitet edhe në vende të tjera. Për momentin e vetmja mënyrë për ta marrë është ta blini nga India.

Karakteristikat e veçanta të smartfonit
Smartphone është një Realme 10 Pro 5G në të gjitha aspektet, por ka veçantinë e mburrjes së një trupi të markës Coca-Cola. Por jo vetëm kaq. Sepse kur bëni një foto dhe kur merrni njoftime, dëgjoni zhurmën e flluskave. Edhe zile padyshim është quajtur Coca-Cola.

Karakteristikat e veçanta të smartfonit
Smartphone është një Realme 10 Pro 5G në të gjitha aspektet, por ka veçantinë e mburrjes së një trupi të markës Coca-Cola. Por jo vetëm kaq. Sepse kur bëni një foto dhe kur merrni njoftime, dëgjoni zhurmën e flluskave. Edhe zile padyshim është quajtur Coca-Cola.

Karakteristikat kryesore teknike
Realme 10 Pro 5G Coca-Cola Edition ka një procesor Qualcomm Snapdragon 695 5G, një kamerë 108MP, 8GB RAM dhe 128GB memorie të brendshme. Telefoni inteligjent ka gjithashtu një bateri 5,000 mAh me karikim të shpejtë 33 W, është me dy SIM dhe peshon rreth 190 gram.

Çmimi
Çmimi i smartfonit të veçantë, i cili gjithashtu mund të blihet në dyqanin zyrtar Realme, është rreth 237 euro (20,999 rupi).


This is a companion discussion topic for the original entry at https://zero1.al/2023/02/17/smartfoni-ekskluziv-coca-cola-mund-te-blihet-vetem-ne-nje-vend-te-botes/