Si të shikoni Stories në Instagram në mënyrë anonime? Ja disa mundësi

Instagram Stories përfaqësojnë një nga sistemet më të përdorura të komunikimit në platformën e Mark Zuckerberg dhe kanë marrë një përgjigje të rëndësishme që nga debutimi i tyre. Megjithatë, shumë njerëz pyesin se si t’i shohin ato në mënyrë anonime.

Shikimi i stories në mënyrë anonime ju lejon të parandaloni që emri juaj të përfundojë në listën e atyre që i kanë parë ato, por si e bëni këtë?

Përtej aplikacioneve dhe sajteve të palëve të treta, të cilat ne nuk i rekomandojmë t’i përdorni pasi mund të kërkojnë të dhënat e llogarisë suaj në Instagram duke ju vjedhur, ju mund të përdorni trukun e modalitetit të aeroplanit.

Ajo që duhet të bëni është të hapni Instagramin dhe të përditësoni feed-in. Nëse stories që dëshironi të shikoni është një nga të parat që shfaqet më lart, atëherë thjesht aktivizoni modalitetin e aeroplanit të telefonit inteligjent dhe më pas hapeni atë. Pasi të shfaqet stories , mbylleni plotësisht aplikacionin (në iPhone mos e lini aktiv në sfond, por rrëshqitni lart dhe mbylleni) dhe më pas lidheni përsëri me rrjetin.

Është e qartë se në rastin e profileve publike mund të mbështeteni edhe në faqet e palëve të treta që janë raportuar nga kolegët në Slashgear, të cilët rekomandojnë gjithashtu të mbështeteni në “sistemin e vjetër” të krijimit të një profili dytësor të maskuar. Por a ia vlen vërtet?


This is a companion discussion topic for the original entry at https://zero1.al/2023/03/24/si-te-shikoni-stories-ne-instagram-ne-menyre-anonime-ja-disa-mundesi/