Si të shfletoni në mënyrë të fshehtë në YouTube dhe pse ta bëni atë? Është e thjeshtë

Me siguri do të njihni mënyrën e fshehtë të Google Chrome dhe shfletuesit në përgjithësi. Megjithatë, ajo që mund të mos jeni në dijeni është fakti se ka kohë që është e mundur të shfletoni në mënyrë të fshehtë edhe në YouTube.

SlashGear na e kujtoi së fundmi: aplikacioni zyrtar YouTube për pajisjet mobile ofron një mundësi të shpejtë, qoftë edhe pak të “fshehur”, për të përdorur platformën Google pa “kursyer” kërkimet dhe shikimet.

E thënë thjesht, “historia” çaktivizohet përkohësisht, ashtu si në shfletues si Google Chrome. Pse mund të dëshironi ta bëni këtë? Një nga pyetjet nën videon zyrtare në YouTube që prezanton funksionin krijoi një debat mbi këtë çështje dhe një përgjigje erdhi nga vetë platforma: “Videot që shikoni mund të ndikojnë në videot që ju rekomandojmë. Pra, nëse nuk dëshironi një video të caktuar ndikon në rekomandimet tuaja, mund të mendoni të përdorni modalitetin e fshehtë.”

Interesante ka qenë edhe përgjigjja e një përdoruesi, i cili ka shpjeguar se është një mësues muzike që kërkon vazhdimisht këngët e nxënësve të tij, por nuk i do ato në historinë e tij personale. Përveç kësaj, aktivizimi i modalitetit të fshehtë në YouTube nga pajisjet celulare është shumë i thjeshtë, duke pasur parasysh se thjesht duhet të shtypni ikonën e llogarisë, që ndodhet lart djathtas, më pas të zgjidhni artikullin “Aktivizo shfletimin incognito”, i cili zakonisht shfaqet në opsionet e para.


This is a companion discussion topic for the original entry at https://zero1.al/2023/01/13/si-te-shfletoni-ne-menyre-te-fshehte-ne-youtube-dhe-pse-ta-beni-ate-eshte-e-thjeshte/