Shkarkoni falas këto 12 lojëra Android që më parë duhet të paguaje

Lojërat falas për PC të Net of Epic Games, një tjetër “moment shpengimi” që mund të përshtatet në javën e lojtarëve është ai që lidhet me botën e pajisjeve mobile. Në këtë drejtim, në fakt është e mundur të shkarkohen lojëra Android falas që janë paguar më parë.

Më saktësisht, lista e mëposhtme tregon tituj të zhanreve të ndryshme që mund të merren pa paguar asgjë në fund të marsit 2023. Ndër të tjera, shumëllojshmëria nuk mungon, pasi varion nga lojërat për fëmijë deri te RPG-të, kështu që mund të gjeni diçka për të kaluar disa momente relaksi gjatë fundjavës. Me pak fjalë, ju lëmë me listën.

Lojëra falas për Android që ishin paguar më parë për t’u përdorur në fund të marsit 2023

-Mystic Guardian PV Action RPG
-Superhero War Premium
-Dungeon Princess RPG
-Dungeon Princess 2 RPG
-CELL 13 Physics Puzzle:
-Peppa Amusement Park
-Concrete Defense 1940 WWII To
-Fall of Reich WW2 Allied Sie
-Legend of the Moon:
-Heroes Infinity Premium:
-Shadow Knight Ninja Fighting
-Ruby Square logic game

Në mbyllje, vlen të sqarohet se Play Store përditësohet vazhdimisht, si dhe se zakonisht ky i fundit nuk jep informacion të saktë në lidhje me periudhën aktuale të vlefshmërisë së nismave. Kjo do të thotë që lojërat e prekura mund të kthehen në pagesë në çdo moment. Gjithashtu, edhe pse tani gjithçka është falas për t’u shkarkuar, mund të përjetoni akoma praninë e reklamave dhe blerjeve brenda aplikacionit, siç ndodh shpesh në fushën e pajisjeve celulare.


This is a companion discussion topic for the original entry at https://zero1.al/2023/04/01/shkarkoni-falas-keto-12-lojera-android-qe-me-pare-duhet-te-paguaje/